Wie zijn uw Annies?

Mensen die zorgen voor het onderscheid!

Annie Connect is de naam voor een omvangrijk team unieke Annies. Professionals v/m die hun sporen hebben verdiend, met een brede praktijkervaring en een hoge dosis mensenkennis. Een Annie is een studerende, parttime werkende, studerende, herintredende of gepensioneerde telefonische vakfanaat van wie het praktijktalent het papieren CV ver overstijgt.

Annie Connect onderhoudt uitstekende relaties met UWV en DWI, waarbij MVO écht blijkt te werken. Omdat Annie altijd echt is, echt handelt en echt communiceert. De werkwijze van Annie Connect stelt vanzelfsprekend hoge eisen aan werving, selectie, scholing en bijscholing. Ook hierin verschilt de aanpak van Annie Connect van andere callcenters.

 

Welkom bij Annie!

Nieuwe Annies krijgen allemaal eerst een training met inwerkdagen op het callcenter. In deze periode worden ze voortdurend gemonitord, begeleid en krijgen ze individuele aanvullende training tijdens het werk. Na de training kan de Annie verder zelfstandig thuis werken of blijft ze werkzaam op ons callcenter. Nieuwe opdrachten voor klanten starten vaak op het callcenter. Daar wordt dan in het bijzijn van de klant eerst een producttraining gegeven, waarna gestart wordt met bellen.