Annie zorgt ervoor dat elk project dat met een minimale training en voorbereidingstijd tot een maximaal resultaat voor uw organisatie leidt. Daarbij kunt u denken aan (koude) wervingscampagnes, donateurswinback, klantbehoud, nabellen van mailings en het controleren en updaten van adresbestanden. Daarbij is de unieke callcenter applicatie van Annie van grote waarde, omdat outbound sales wordt gecombineerd met inbound behoud van bestaande klanten/donateurs.

Een campagne kan indien gewenst al binnen 24 uur na akkoord van de offerte en oplevering van de bestanden gestart worden. Zo snel is de training van de specialisten een feit en draait de campagne op de Annie-omgeving volgens het bedrijfszekere compliancy/kwaliteitsprogramma. De opdrachtgever kan te allen tijde meekijken en meeluisteren met de campagne. De rapportage is compleet en op maat, de facturatie conform afspraak en de campagne is op elk gewenst moment weer op te zeggen.
Zijn er speciale wensen, bijvoorbeeld ten aanzien van rapportage, openingstijden of grootschaligheid in kort tijdsbestek? Ook dan is Annie direct duidelijk, met een aangepast plan van aanpak en een scherpe offerte.

 

Het compliance programma van Annie

Annie Connect verplicht zich tot het opvolgen van alle wetten en richtlijnen gericht op de uitvoering van de werkzaamheden en ook van vrijwillige regels die niet in wetvorm zijn vastgelegd. Eerlijkheid, volledigheid en integriteit vormen daarvoor het uitgangspunt. Ons compliance programma moet borgen en bij voorkeur garanderen dat het handelen van al onze medewerkers in overeenstemming met maatschappelijk, morele, juridische en economisch-etische waarden en normen verloopt.

 

Klik hier om het volledige programma te downloaden