Hoe werkt het?

Je vindt de activiteiten altijd op deze website en ook regelmatig in De Kantlijn. Je kunt op verschillende manieren aanmelden voor een activiteit. Houd altijd je Club Annie-nummer bij de hand.

 

Je kunt op drie manieren aanmelden voor een uitje:

– Via ‘komende uitjes’. Klik bij het gewenste uitje op ‘ik ga mee’.

– Telefonisch via 0184 – 74 05 42 (ma t/m vr van 10-16 uur).

– Via de mail: info@annie.nl.

Vanaf het moment dat je aangemeld bent, kan de voorpret beginnen, want Annie regelt alles van begin tot eind. 

Je ontvangt een bevestiging van je reservering met hierin alle benodigde informatie, en een dag voor de activiteit een berichtje via e-mail of telefoon om je nog even te herinneren.

Vervoer

Het vervoer vanuit de Gemeente Molenlanden en Alblasserdam is bij vrijwel alle uitjes van Annie inbegrepen en verwerkt in de prijs van het uitje. Je ontvangt voorafgaand aan de activiteit de locaties in je woonplaats waar je kunt opstappen in Annies mini-bus.

 

Je wordt op de aangegeven tijd op die locatie opgehaald en je wordt na afloop op dezelfde plek weer afgezet.

Ouderdom komt met...

…een uitdaging.

Annie houdt rekening met de ouderdomsgebreken, en zorgt dat iedereen regelmatig mee kan. Rolstoelen en rollators zijn in veel gevallen mogelijk en welkom. Per activiteit zie je wat we gaan doen, zodat je zelf in kunt schatten wat mogelijk is. 

Neem gerust contact op als je hier vragen over hebt. Want waar een wil is, is een weg! 

Grote lettertjes

Aan kleine lettertjes doet Annie niet, want ze weet dat veel senioren dan de leesbril moeten gaan zoeken. Echter ontkomen we niet aan het vermelden van onderstaand, het kan maar beter duidelijk zijn toch?!

Wanneer je meegaat met een uitje van Annie, dan is dit op eigen risico. Annie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongelukjes, schade aan eigendommen en hieruit volgende kosten tijdens de uitjes. Uiteraard heeft Annie wel een EHBO certificaat inclusief reanimatie, en verleend zij altijd eerste hulp bij ongelukjes.