06 54 777 007

info@annie.nl

Alles inclusief

De prijs vindt u bij het betreffende uitje op de pagina ‘komende uitjes’.

Deze prijs is inclusief organisatie, vervoer (tenzij anders aangegeven), entree én een hoop gezelligheid. In sommige gevallen doen we ook een hapje of drankje. Eventuele eigen bijdragen vindt u bij het betreffende uitje.

Uw betaling voor het uitstapje geschiedt uitsluitend door akkoord te gaan met afschrijving via een automatische incasso. Afschrijving vindt voorafgaand aan het uitje plaats.

Bent u lid van Club Annie? Dan ontvangt u op ieder uitje waaraan u deelneemt € 2,00 korting én steunt u direct (eenzame) ouderen.

Club Annie

Annie maakt vrienden en heeft club Annie opgericht. Wordt u ook lid? U ontvangt een Club Annie pas met hierop uw persoonlijke lidnummer. U betaalt hiervoor € 36,00 per jaar. Ieder lid van Club Annie ontvangt op ieder uitje waaraan wordt deelgenomen €2,00 korting.

Goed doel!
Naast de korting op uw uitje, zorgt u ook voor een andere 65+-er. Met het geld van Club Annie zorgen wij met elkaar dat er eens in de maand een (eenzame) oudere mee kan die het financieel niet breed heeft.

Bent of kent u een oudere die door een tekort aan financiële middelen niet mee kan, maar dit wel nodig heeft? Neem dan contact op met Jell (06-54777007).