0184 - 74 05 42

info@annie.nl

Alles inclusief

De prijs vind je bij het betreffende uitje op de pagina ‘komende uitjes’.

Deze prijs is inclusief organisatie, vervoer (tenzij anders aangegeven), entree én een hoop gezelligheid. In sommige gevallen doen we ook een hapje of drankje. Eventuele eigen bijdragen vind je bij het betreffende uitje.

De betaling voor het uitstapje geschiedt uitsluitend door akkoord te gaan met afschrijving via een automatische incasso of iDeal. Afschrijving vindt voorafgaand aan het uitje plaats.

Ben je lid van Club Annie? Dan ontvang je op ieder uitje waaraan je deelneemt € 2,00 korting én steun je direct (eenzame) ouderen.

Club Annie

Annie maakt vrienden en heeft club Annie opgericht. Word ook lid! Je ontvangt een Club Annie pas met hierop uw persoonlijke lidnummer. Je betaalt hiervoor € 36,00 per jaar. Als lid van Club Annie ontvang je op ieder uitje waaraan wordt deelgenomen €2,00 korting.

Goed doel!
Naast de korting op je uitje, zorg je ook voor een andere 65+-er. Met het geld van Club Annie zorgen wij met elkaar dat er eens in de maand een (eenzame) oudere mee kan die het financieel niet breed heeft.

Ben of ken je een oudere die door een tekort aan financiële middelen niet mee kan, maar dit wel nodig heeft? Neem dan contact op met Jell (06-54777007).