0184 – 74 50 42

Alles inclusief

De prijs vind je bij het betreffende uitje op de pagina ‘komende uitjes’.

Deze prijs is inclusief organisatie, vervoer (tenzij anders aangegeven), entree én een hoop gezelligheid. In de meeste gevallen doen we ook een hapje of drankje. Eventuele eigen bijdragen vind je bij het betreffende uitje.

De betaling voor het uitstapje kan bij voorkeur via iDeal. Het bedrag overmaken aan Annie kan ook, dit moet twee dagen voorafgaand aan het uitje gebeurd zijn.

Ben je lid van Club Annie? Dan ontvang je op ieder uitje waaraan je deelneemt € 2,00 korting én steun je direct (eenzame) ouderen.

Club Annie

Annie maakt vrienden en heeft club Annie opgericht. Word ook lid! Je ontvangt een Club Annie pas met hierop uw persoonlijke lidnummer. Je betaalt hiervoor € 24,00 voor het eerste jaar. Als lid van Club Annie ontvang je op ieder uitje waaraan wordt deelgenomen €2,00 korting.

Goed doel!
Naast de korting op je uitje, zorg je ook voor een andere 65+-er. Met het geld van Club Annie zorgen wij met elkaar dat er eens in de maand een (eenzame) oudere mee kan die het financieel niet breed heeft.

Ben of ken je een oudere die door een tekort aan financiële middelen niet mee kan, maar dit wel nodig heeft? Neem dan contact op met Jell (0184 – 74 05 42).